Virtuarium e-könyv kiadó, e-könyv kiadás ingyen, e-könyv webáruház, könyvesbolt, ajándékutalvány, film, zene, játék, képek, fotók

E-könyv kiadás, e-könyv, grafika, festmény és fotó értékesítés a Virtuarium könyvkiadónál: szerzőket, fordítókat, grafikusokat, fotósokat, festőművészeket és jogtulajdonosokat keresünk, akiknek a műveiből e-könyvet vagy fotókönyvet, fotóalbumot készítünk pdf és epub formátumban, amit igen kedvező jutalék mellett értékesítünk. Megtervezzük és elkészítjük az e-könyv borítóját, grafikai munkáit is, valamint ISBN számot is kérünk a kiadványnak. Kész Internet Marketing tervvel várjuk a szerzőket, hatékony reklámkampányt indítunk, könyvbemutatót szervezünk, online hirdetjük az elkészült e-könyvet.
Webáruházunkban nem csak digitális művek, hanem antikvár könyvek, sci-fi és fantasy könyvek és szerepjátékok is kaphatók. Helyet adunk és ingyen terjesztjük a különböző szabadon terjeszthető digitális tartalmakat, e-könyveket, zenéket, grafikákat, fotókat és festményeket is.
Amennyiben van Önnek ajándékutalványa, keressen meg bennünket, hiszen mi ingyen vállaljuk annak terjesztését, forgalmazását, ami az Ön cégének plusz forgalmat generál.

Author: admin