warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/ezoteria/linkcsoport.info/html/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.

kötelező felelősségbiztosítás

Kötelező portál

Megszületett egy netes honlap, mely eredendően objektív szemszögből mutatja be a kötelező gépjármű biztosítás tárgykörét és az ide vágó tudnivalókat. Ez a blog azaz a kotelezo.net, ahol gépjármű biztosítás adatokat és gépjármű biztosítás változtatásokat kísérhet figyelemmel. Törte a fejét már azon, hogy vajon a megfelelő kötelező gépjármű biztosítás tulajdonában áll? Talán 0-24 képben akar lenni a kötelező gépjármű biztosítás állásának változásai mentén?

Archived in

KRESZ minden mennyiségben

A közlekedési szabályokat minden autós legalább alapfokon ismeri. Ezek a szabályok időről időre változásokon mennek keresztül. Hasonlóakkal foglalkozik a kresz blog, hogy felkészülten tartsa látogatóit. Tudta hogy a kórházak területén egyedi szabályok lehetnek érvényesek? És azt, hogy a jogsi megszerzésének nincs felső határa? Tudja hogy mekkora büntetéseket szabhatnak ki Önre bizonyos szabálysértésekért? Ha valamely kérdésen hosszasan gondolkodott, vagy csupán felfrissítené a tanultakat, látogassa meg a KRESZblog.hu-t, még ma.

Archived in

Autósok számára készült blog

Ahány autótulaj, annyiféle ragaszkodás is megfigyelhető az autókhoz. Van, akiknek jó móka, mások számára egyenesen életstílus, de van akinek mindössze egy szimpla közlekedési tárgy, semmi több sem ennél... Az Autósvilág blog törekszik több különböző felfogást is elemezni, hogy ezt követően egybeszedje a legfontosabb autós témaköröket. Autós költségek elemzése, fejlesztési irány vagy a kötelező biztosítás útvesztői, mindössze egy néhányat kiemelve.

Archived in