warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/ezoteria/linkcsoport.info/html/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.

kgfb

Kötelező portál

Megszületett egy netes honlap, mely eredendően objektív szemszögből mutatja be a kötelező gépjármű biztosítás tárgykörét és az ide vágó tudnivalókat. Ez a blog azaz a kotelezo.net, ahol gépjármű biztosítás adatokat és gépjármű biztosítás változtatásokat kísérhet figyelemmel. Törte a fejét már azon, hogy vajon a megfelelő kötelező gépjármű biztosítás tulajdonában áll? Talán 0-24 képben akar lenni a kötelező gépjármű biztosítás állásának változásai mentén?

Archived in

KRESZ minden mennyiségben

A közlekedési szabályokat minden autós legalább alapfokon ismeri. Ezek a szabályok időről időre változásokon mennek keresztül. Hasonlóakkal foglalkozik a kresz blog, hogy felkészülten tartsa látogatóit. Tudta hogy a kórházak területén egyedi szabályok lehetnek érvényesek? És azt, hogy a jogsi megszerzésének nincs felső határa? Tudja hogy mekkora büntetéseket szabhatnak ki Önre bizonyos szabálysértésekért? Ha valamely kérdésen hosszasan gondolkodott, vagy csupán felfrissítené a tanultakat, látogassa meg a KRESZblog.hu-t, még ma.

Archived in

A megfelelő kgfb megtalálása

A kötelező biztosítást nem tudjuk kikerülni, mert minden gépjármű tulajdonosnak kötelező befizetni. Mivel a kgfb nem önkéntes, így nagyon fontos, hogy meg tudjuk találni a legjobb ajánlatokat. Bizonyára ön sem szeretne egy fillérrel sem többet fizetni, mint kellene, mert teljesen fölösleges. Online is nagyon sok információt találunk ami fontos lehet, mindezért látogasson el weboldalunkra!

Archived in

A kgfb kifizetése egyszerű

Balesetek esetén az ijedtségtől, meglepetéstől nem tudjuk, hogy kihez forduljunk és mitévők legyünk. A kgfb megkötése esetén azonban nincs komoly dogunk, ha személyi sérülés nem történt, mert mindent megoldanak helyettünk a biztosító társaságok. Nem beszélünk hatalmas kifizetendő összegekről, de mégis látnunk kell, hogy ez jelenti számunkra az egyetlen megoldást. Legyünk mindig biztonságban, mert ez a legfontosabb.

Archived in

Segítség a kgfb váltáshoz - 2013

A site cikkeiből megismerheti azt, hogy hogyan lásson hozzá egy kötelező biztosítás és kgfb kiváltásához. Kötelező felelősségbiztosítás és kgfb csere esetén se gondolkozzon az oldal meglátogatásával kapcsolatban. Ha érdekli, mik azok a tényezők, amiket figyelembe kell venni kötelező biztosítás, illetve kgfb vételkor? Ismerje meg, melyek azok az intő jelek, amelyeket mindenképpen fel kell, hogy ismerjen a jó tranzakció megszületésének érdekében.

Archived in

Szeretne képbe kerülni a kgfb-vel kapcsolatban?

Eltévedt a kötelező biztosítások útvesztőiben? Egy olyan honlapot szeretne, ahol világosan le van jegyezve az összes olyan infó, amit a gépjármű felelősségbiztosításról ismerni javallott? Gratulálunk, most hatalmas mázlija van! A Kötelező Gépjármű Felelősségbiztosítások weboldal egybegyűjtött szinte minden olyan létező kötelező biztosítással foglalkozó infót, amire Ön csak kíváncsi lehet.

Archived in

Éljen a honlapunk által kínált lehetőséggel ,és ismerje meg kimerítően a KGFB témáját !

A KGFB részletei iránt érdeklődve a legjobb döntés weboldalunk. Egyszerűen tájékoztatjuk azokról a kérdésekről, melyek felmerülhetnek Önben e biztosítási típussal kapcsolatban. Válasszon olyan biztosítás fajtát gépjárművével kapcsolatban, amely annak értékéhez megfelelő, így ne érhetik meglepetések! Az alulbiztosítás olyan hiba, melyet sokan elkövetnek, és utána csak bosszankodnak. Tudjon meg további információkat a KGFB témájával kapcsolatban honlapunkon!

Archived in

Autósok számára készült blog

Ahány autótulaj, annyiféle ragaszkodás is megfigyelhető az autókhoz. Van, akiknek jó móka, mások számára egyenesen életstílus, de van akinek mindössze egy szimpla közlekedési tárgy, semmi több sem ennél... Az Autósvilág blog törekszik több különböző felfogást is elemezni, hogy ezt követően egybeszedje a legfontosabb autós témaköröket. Autós költségek elemzése, fejlesztési irány vagy a kötelező biztosítás útvesztői, mindössze egy néhányat kiemelve.

Archived in

Kötelező e drága kgfb-jű autót választanunk?

Ha a legropogósabb autós hírekre vagy tesztekre kíváncsi, akkor a legjobb helyen keresgél. A blog ugyanis több típus tesztjét is feldolgozza. De az autóteszteken túl a gépjárműadóktól a kötelező biztosítások fontosságáig rengeteg más dologról is szó esik. Azt pl. tudta, hogy azok akik zöld autót vezetnek, számos mindenben kedvezménnyel számolhatnak (kötelező biztosításnál is)? Mondjuk el kell mondani, hogy csak 5 év elteltével hozza vissza a ráköltött extra pénzt.

Archived in

Aegon Kgfb

Úgy döntöttél hogy szeretnél kötelező biztosítást dönteni de viszont nem tudod hogy milyen bajok lehetnek a biztosítással vagy hogy melyek a díjak és hogy melyik cégnél érdemes biztosítást kötni? Akkor semmi gond hiszen ha ellátogatsz oldalunkra minden egyes kérdésedre tökéletes és megfelelő válasszal szolgálunk, bátran fordulj hozzánk. Használd díjmentes kalkulátorunkat honlapunkon. Aegon Direkt

Archived in

Felelősség biztosítás

Minden egyes polgárnak, aki saját személygépkocsival rendelkezik, szüksége van kötelező gépjármű felelősség biztosításra. Mivel ennek a biztosításnak a megkötése nagyon sokakat érint, így a biztosító társaságok igyekeznek minél kedvezőbb ajánlatot nyújtani a gépkocsik tulajdonosainak. November előtt néhány nappal a biztosító társaságok közzéteszik a következő évi árakra vonatkozó adataikat, aminek köszönhetően már könnyebben tudunk választani. Az Allianz ajánlata mindenképpen figyelemre érdemes.

Archived in

Több mint kétmillió személygépkocsi vezető válthat kgfb-t

A biztosítás kötése egyre inkább sürget minden személygépkocsi tulajdonost. Sok kedvezmény vár a a href="http://www.biztosításváltás.hu/" title="kötelező biztosítás" target="_blank">kötelező biztosítást kötőre. A szakemberek statisztikái szerint több mint kétmillió személygépkocsi vezető válthat kgfb-t. Ennek következtében sok motorautó tulajdonos fog váltani. A biztosító társaságok nem akarják elveszíteni ügyfeleiket. Mindenki a legkedvezőbb biztosításokat keresi.

Archived in

A kgfb terén új oldalt nyitunk

Új kgfb törvény újabb bonyodalmak és még több fejfájás. Sajnos ez mindig ezzel jár. Már egy lámpatörésért is műszakira küldhetik az embert. Bővebben erről oldalunkon, ahol kötelező biztosítás kalkulátort is talál. A kgfb terén új oldalt nyitunk, a törvények változásával. Miről is van szó? Annyi változik a tavalyi évhez képest, hogy bevezetik a tarifás rendszert. Ez azt jelenti, hogy egy-egy biztosító nagyobb kedvezményekkel szolgálhat, amit kötelező biztosítás kalkulátorral ki is lehet számolni.

Archived in

30 napról 60 napra nőtt a kötelező biztosítás befizetése

Az új kötelező biztosítási törvény szerint már 60 napra nőtt a befizetési türelmi idő. Eddig viszont erre csak 30 nap volt, sokszor megesett, hogy kifutottuk a fizetési időből, így akár komolyabb büntetést is kell utána kifizetnünk.

Archived in

Miért fontos időben tájékozódni a biztosítók árajánlatairól?

Az új kötelező biztosítási törvénynek köszönhetően jövőre rengeteg autós fog kötelező biztosítást váltani és másik biztosítóhoz szerződni, így mindenképp érdemes előre széles körben tájékozódni a biztosító társaságok árajánlatairól.

Archived in