warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/ezoteria/linkcsoport.info/html/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.

kezelés

Hyaluronsavas kezelés: ismerje meg!

Gyakran panaszkodik ráncaira, és világosan látja, hogy fiatalabb már bizony nem lesz? A vonzó külső érdekében a hyaluronsavas kezelés kitűnő választásnak bizonyul, ugyanis krémek formájában teszi lehetővé a ráncok elhalványítását. Több évvel fiatalosabban nézhet ki, nem véletlen teszik le voksukat hölgyek százai a hyaluronsavas kezelés nyújtotta előnyök mellett. A témáról bővebb információkkal honlapunkon találkozhat!

Archived in

Buchinger módszer

A Buchinger módszer egy méregtelenítő kúra. Természetesen meg kell válni az alkoholtól, a cigarettától. Emellett légző gyakorlatokat kell végezni. Elsősorban túlsúly, reumás, valamint szív-és keringési betegségek esetében ajánlott.

Archived in

Airola kúra részei

Az Airola kúra alapja a folyadék. Kúra kezdetét ideális beöntéssel kezdeni. Szomjúság esetén szobahőmérsékletű víz ajánlott, legalább 8 csészével naponta. A léböjt fontos feltétele a stresszmentes környezet.

Archived in

A sóterápiás kezelés

A sóterápiát sóbarlangokban végzik. A gyógymód az asztmás, allergiában szenvedő embereknek ajánlott a leginkább. Emellett immunerősítő hatással is bír.

Archived in

Az oxigénterápia

Az oxigénterápia hatására a vér mikrokeringése és a vérellátása javul, különösen jó eredményeket érhetünk el rákos megbetegedések esetében is

Archived in

Pszichodráma csoport

A pszichodráma csoportterápia feltáró jellegű pszichoterápiás alternatív eljárás. Ez a módszer arra ad lehetőséged, hogy az emberek megjeleníthessék a problémákat, konfliktusokat és a valódi indokokat. Csakis csoportosan ajánlott csinálni, felhasználási területe nagyon elterjedt. Tökéletesen hat a depresszió kezelésére is.

Archived in

Ló medial pszichoterápia

A gyógylovaglás terápiás céllal alkalmazott, lehet egyéni vagy csoportos foglalkozás. Célja eredményesebb felépülés. A legtöbb pszichiátriai betegség kezelésére alkalmazható. Ajánlott depresszió, szorongásos zavarok, személyiségzavarok és viselkedészavarok esetén, szenvedélybetegségek, schizofrének kezelésében, szorongásos zavarok, magatartászavarok, kötődési zavarok leküzdésében.

Archived in

Légzésterápia

A légzésterápia különböző légzéstechnikákkal a beteget transzállapotba juttatja. Így a felszínre törhetnek a tudatalattiban elnyomott félelmek, szorongások. Ezek újra átélése lehetőséget ad arra, hogy megszüntessük őket. Háromféle technikája van: holotrop, újjászületés és vivation légzéstechnika.

Archived in

Kineziológia

A kineziológia egy hatékony személyiségfejlesztő és stresszoldó alternatív gyógymód. A szervek hatékonyabban fognak működni. Az öngyógyító folyamatokat segíti elő. Területei: gyógyító érintés, az egy agy módszere, három az egyben koncepció, agytorna, stressz lebontás eljárása, LEAP módszer, görcsös izmok feloldása, kineziológia, PKP, pszicho-kineziológia.

Archived in

Atlantiszi AROLO

Egy komplex energetikai gyógyító rendszerről van szó. Az AROLO rendszere öt szinten vizsgálja az embert. Ezek szerint az októl függően kialakulhat diszharmónia fizikai, pszichikai, szellemi szinten. A módszer betegség okát kezeli, ezért így esély van rá, hogy véglegesen elhagyjunk a betegségeket. Nincs káros mellékhatása, bárhol és bármikor elvégezhető.

Archived in

Akupunktúra

Az akupunktúra egy misztikus eljárás. Az akupunktúra célja, hogy ezzel a módszerrel energiát juttat a beteges területekre vagy éppen ellenkezőleg, elvezetni a felesleges energiát. Arany, ezüst és rozsdamentes acélból készült tűket használnak. A hatást a bőr meghatározott pontjain tűszúrással érik el.

Archived in

AFT, Erőtér technika

Az AFT, vagyis az Attractor Field Technika, kiegyensúlyozza az energiaáramlást és ez által az adott szervekre is befolyással van. Szabályozza az idegrendszert és az egész hormon készletünket. Fájdalomérzést blokkoló endorfinokat és monoaminokat szabadít fel, így könnyebben tesszük túl magunkat az adott problémákon.

Archived in

Yumeiho masszázs

A Yumeiho masszázs célja a test harmonikus fenntartása és visszaállítása. A technika szigorúan kötött: nemcsak a fogások pontos elvégzése a legfontosabb követelmény, hanem azok sorrendje is, semmilyen eltérést sem szabad használni. Nem javasolt előrehaladott megbetegedés, fertőző és súlyos csontritkulás, lázas állapot, bőrbetegség, vérnyomásos betegeknek.

Archived in

Vákuum masszázs

A vákuum masszázs nem a hagyományosan kézzel végzendő masszázsok közé tartozik. Ezt a kezelést géppel végzik, kicsikét fájdalmas is lehet, de gyógyhatása mellett kozmetikai és szépészeti eljárásként elterjedt. Kiválóan alkalmas a narancsbőr megszüntetésére, a bőr feszesítésre, a terhességi csíkok kezelésére. Javítja az immunrendszerünket.

Archived in

Thai masszázs

A thai masszázs a test energiájának az aktivizálása. Ennek a terápiának az alapja az, hogy ha az életenergia akadálytalanul áramlik, akkor testünk egészséges lesz. Ha viszont elzáródik vagy pangás alakul ki, akkor hosszútávon a testünk megbetegedik. A thai masszázsban egy energetikai munkáról és oldások kombinációjáról van szó. A thai masszázst a földön végzik. A masszázs időtartama általában 1-2óra. Azoknak is ajánlott, akik teljesen egészségesek.

Archived in