warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/ezoteria/linkcsoport.info/html/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.

gyógymód

A legjobb alternatív gyógymód az akupunktúra

Nagyon sok kutató vetette már magát bele az akupunktúra kezelés felkutatására. Mind ugyanoda jutottak, a kínaik majdhogynem természetfeletti gondolkodásmódjára. Később rájöttek, hogy nincs semmi természetfeletti benne, csupán bizonyos energiát, folyamatot másképp neveztek el. Az akupunktúrás kezelés folyamata teljesen természetes, de az eredménye szinte csodával határos. Tekintse meg oldalunkat, amennyiben még több információ érdekli az akupunktúrás kezelésről!

Archived in

Akupresszúra hatékonyabban csökkenti

Az akupresszúra az egyik legkeresettebb alternatív gyógymódok közé tartozik. Olyan eljárásról beszélünk, aminek nincsenek negatív mellékhatásai. Az akupresszúra hatékonyabban csökkentette a hátfájást a fizikoterápiánál egy taiwani kutatócsoport vizsgálata során.

Archived in

Légzésterápia

A légzésterápia különböző légzéstechnikákkal a beteget transzállapotba juttatja. Így a felszínre törhetnek a tudatalattiban elnyomott félelmek, szorongások. Ezek újra átélése lehetőséget ad arra, hogy megszüntessük őket. Háromféle technikája van: holotrop, újjászületés és vivation légzéstechnika.

Archived in

Kineziológia

A kineziológia egy hatékony személyiségfejlesztő és stresszoldó alternatív gyógymód. A szervek hatékonyabban fognak működni. Az öngyógyító folyamatokat segíti elő. Területei: gyógyító érintés, az egy agy módszere, három az egyben koncepció, agytorna, stressz lebontás eljárása, LEAP módszer, görcsös izmok feloldása, kineziológia, PKP, pszicho-kineziológia.

Archived in

Akupunktúra

Az akupunktúra egy misztikus eljárás. Az akupunktúra célja, hogy ezzel a módszerrel energiát juttat a beteges területekre vagy éppen ellenkezőleg, elvezetni a felesleges energiát. Arany, ezüst és rozsdamentes acélból készült tűket használnak. A hatást a bőr meghatározott pontjain tűszúrással érik el.

Archived in

Yumeiho masszázs

A Yumeiho masszázs célja a test harmonikus fenntartása és visszaállítása. A technika szigorúan kötött: nemcsak a fogások pontos elvégzése a legfontosabb követelmény, hanem azok sorrendje is, semmilyen eltérést sem szabad használni. Nem javasolt előrehaladott megbetegedés, fertőző és súlyos csontritkulás, lázas állapot, bőrbetegség, vérnyomásos betegeknek.

Archived in

Thai masszázs

A thai masszázs a test energiájának az aktivizálása. Ennek a terápiának az alapja az, hogy ha az életenergia akadálytalanul áramlik, akkor testünk egészséges lesz. Ha viszont elzáródik vagy pangás alakul ki, akkor hosszútávon a testünk megbetegedik. A thai masszázsban egy energetikai munkáról és oldások kombinációjáról van szó. A thai masszázst a földön végzik. A masszázs időtartama általában 1-2óra. Azoknak is ajánlott, akik teljesen egészségesek.

Archived in

Tantra

A tantra szanszkrit szó értelme szerint hagyományként fordíthatjuk magyarra. A tantra egy technika. A tantrikus jóga segítségével megtanulhatjuk a többletenergia fenntartását a testünkben. A tantrát hiteles mesterektől sajátíthatjuk el.

Archived in

Tajcsi

A tajcsi egy belső stílusú harcművészet. A tajcsi gyakorlása közben a testi-szellemi koncentrációra fekteti a hangsúlyt. Oldja a szellemi-érzelmi stressz hatásait. A gyakorlás bármely életkorban elkezdhető. A tajcsit akár otthon, akár a természetben is gyakorolhatjuk, nem igényel különleges ruházatot.

Archived in

Pilates

A Pilates Joseph Hubertus Pilatestől ered. A Pilates intelligens torna, amely a koncentráció növelésére is alkalmas. A Pilates célja, hogy testünk egészséges erőnlétbe kerüljön és elsajátítsuk a helyes testtartást is.

Archived in

Jóga

A jóga a test, az érzelmek harmonikus összhangja a nyelve, a szanszkrit. A jógagyakorlást kortól függetlenül bármikor elkezdhetjük. Nincs szükség előképzettséghez. Országszerte különböző központok és jógaoktatók várják a jógázókat.

Archived in

Tenyérelemzés

A tenyérelemzés segítségével megtudjuk, hogy milyen az egészségi állapotunk. Szerelem, kaland, jövő – mindenre fény derül. Segíthet döntéseket is hozni a karierrel és szerelmi életünkkel kapcsolatban is. Fontos megjegyezni, hogy a tenyérelemzés és a tenyérjóslás az két különböző dolog.

Archived in

Számmisztika

A számmisztika teljesen magában foglalja a számok. Egy titkos tudomány jelent. Minden fogalom, név egy számértéket tartalmaz. A számmisztika megmutatja a személyiségfejlődést.

Archived in

Prognos teszt

A prognos teszt során a felmérést érintőtoll segítségével végzik. Minimális nyomással érintik a bőr felületéhez, a pontosan meghatározott akupunktúrás pontokban. Előnyt jelent a betegségek korai felismerését.

Archived in

Voll-féle elektroakupunktúra

A Voll-féle elektroakupunktúra célja, hogy az akupunktúrális pontokkal és meridiánokkal meg lehet határozni a szervek betegségeit. Egy számítógépes programot használva ezt könnyedén meg tudjuk állapítani.

Archived in