warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/ezoteria/linkcsoport.info/html/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.

érdekességek

Igény van a hírekre

Hogy miért is jelenik meg több és több internetes híroldal? Azért mert van rá igény! Az emberek egyre több időt töltenek az interneten a számítógépük előtt ülve vagy épp a telefonjukat nyomkodva és igénylik hogy minél több információ jusson el hozzájuk. A 2230.hu-n rengeteg hírt, hasznos infót és érdekességet találsz, de ezen felül van egy elég jól összepakolt mozis/filmes kategóriánk, publikálunk recepteket és rendszeresen jelentkezünk program ajánlókkal is. Nem foglak győzködni de ha úgy gondolod nézz be hozzánk, egy próbát megér. 2230.hu - a jófej híroldal

Archived in

Portál művészeknek

A művészet ordít azért, hogy az emberek odafigyeljnek rá egy keveset, hiszen ez nem is az ő érdeke lenne, hanem az emberek érdeke. Te is szeretnél műveltebb lenni? Mi lenne, ha ma számítógépezés helyett elmennél egy kiállításra vagy a kezedbe vennél egy könyvet? Ez egy nagyon apró is lépés, de amennyiben ezt minél többen megtennék akkor sokkal szebb világban élnénk!

Archived in

Hírek

A tipikus híroldalakon sok esetben egy adott témakörre specializálják az adott oldalt és emiatt több különböző hírportált kell átnéznie a látogatóknak. Nálunk mindent megtalálhat egy helyen, hiszen igen sokféle téma szerint hoztuk létre kategóriáinkat. Naponta színesítjük új hírekkel és cikkekkel az oldalunk tartalmát. A hírek mellett nyereményjátékok és időjárás is várja az érdeklődőket.

Archived in