warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/ezoteria/linkcsoport.info/html/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.

biztosító

Biztosítás az új számítógépre

A modern számítógépek, amelyek képesek futtatni a legújabb játékokat, sokba kerülnek. A processzor és a videokártya általában a legdrágább, de ezekből elengedhetetlen egy jó képességű, különben nem fog elindulni minden a gépünkön. A csúcskategóriás PC-kre köthető biztosítás, így, ha ellopják a tolvajok, akkor kisebb lesz a probléma, mert kapunk kártérítést.

Archived in

Utasbiztosítások

Honlapunkon megtalálja a színvonalas magyarországi biztosító társaságokat és azok ajánlatait. Ma már szinte mindenre köthetünk biztosítást. Autónkra, vagyontárgyainkra, jövedelem kiesésünkre, „életünkre”. Ha hosszú vagy egy nagyobb utazás előtt állunk úgynevezett utasbiztosítást is köthetünk, amely fedezi minden költségünket, ha kisebb-nagyobb balesetet szenvedünk hazánktól távol. Írásaink, bemutatóink által megtudhatja, melyek a megbízható és mindenre kiterjedő utasbiztosítások!

Archived in

Biztosítás váltás

Ma már minden biztosító társaság egyre kedvezőbb ajánlattal próbálja magához csábítani a leendő ügyfeleket. Sokszor azonban egy kitűnően hangzó ajánlat mögött nem mindig az van, amit gondolunk. Oldalunk segít Önnek, hogy megtudja melyik a valóban kedvező ajánlat és felhívjuk figyelmét a „kisbetűs” részletekre is. Tegye fel bátran kérdését a biztosító társaságokról és a biztosítás ajánlatokról! Készséggel állunk rendelkezésére!

Archived in

A casco biztosítók jobbnál jobb ajánlatokkal várják ügyfeleiket

A biztosítás kötése egyre inkább sürget minden személygépkocsi tulajdonost. Hatalmas versengés folyik a kliensekért a casco biztosítás esetében is. A biztosítók jobbnál jobb ajánlatokkal várják ügyfeleiket, és hogy megkönnyítsék dolgukat casco kalkulátor használatára buzdítják őket. Jobbnál jobb ajánlatokat kapunk manapság casco kötéskor is, és még többet is spórolhatunk, ha ugyanott kötjük meg kötelezőnket is. 10-30 százalékkal olcsóbban megúszhatjuk, de ezt a casco kalkulátorral ki lehet számolni.

Archived in

Miért fontos idejében befizetni a kötelező biztosítási díjat?

Ha a biztosítónk nem küldte meg nekünk a kötelező biztosítás befizetési csekket, nekünk mindenképp meg kell ejteni a befizetést, átutalással, legfeljebb 60 napon keresztül. Ha közúti ellenőrzés alkalmával elég, ha felmutatjuk a befizetést igazoló okmányt.

Archived in

30 napról 60 napra nőtt a kötelező biztosítás befizetése

Az új kötelező biztosítási törvény szerint már 60 napra nőtt a befizetési türelmi idő. Eddig viszont erre csak 30 nap volt, sokszor megesett, hogy kifutottuk a fizetési időből, így akár komolyabb büntetést is kell utána kifizetnünk.

Archived in

Az új kötelező biztosítási törvény

A baleseti kárszakértő szak véleménye szerint elküldheti a kocsit műszaki vizsgálatra, ha úgy gondolja, hogy a kocsival nem lehet közlekedni. Az újabb kötelező biztosítási törvény pontosítja ezeket az eseteket.

Archived in

A kárszakértő véleménye nagyon is meghatározó

Az új kötelező biztosítási törvény akár automatikusan is kötelezheti a személygépkocsi tulajdonosát, hogy autóját műszaki kivizsgálásra vigye, ami köztudott, hogy nagyon drága. Egy balesetnél ezt egy kárszakértő állapítja meg.

Archived in

A biztosító kérvényezheti a személygépkocsi műszaki vizsgálatát

Fontos tudni, hogy az új kötelező biztosítási törvény akár kötelezheti is az autó tulajdonosát, hogy műszaki vizsgára küldje az autót, ha olyan állapotban találják. Egy műszaki vizsgálat ára nem olcsó egy kicsikét sem, legalább húsz ezer forintba is kerülhet.

Archived in